Разследващият журналист Христо Грозев с ексклузивен коментар за катастрофата, в която

...
Разследващият журналист Христо Грозев с ексклузивен коментар за катастрофата, в която
Коментари Харесай

Христо Грозев: Няма случай, в който Путин да нарече някого предател и да няма опит за ликвидиране

Разследващият публицист Христо Грозев  с извънреден коментар за злополуката, в която почина Евгений Пригожин. „ Няма случай, в който Путин да назова някого изменник, или съветското управление, или руското управление, и  да няма опит за очистване ”, безапелационен е Грозев.

Преди дни той съобщи, че  до края на годината  или основателят на военното формирование „ Вагнер ”  ще бъде погубен, или следва нов опит за прелом в Русия . „ Това не е екстрасенска дарба. Това е просто следене на съветската история и на това, което ми споделят източници от организацията на Пригожин ”, разяснява проверяващият публицист, предава .

Според Грозев  занапред ще излизат голям брой версии  от „ съветските пропагандни канали ”. „ На този стадий има две версии. Първата е от очевидци, които оповестяват за два гърмежа, тъкмо преди да падне самолетът. Другата версия е, че въпреки всичко е имало заложена бомба в самолета. Не изключват вероятността съветската пропагандна машина през днешния ден да пусне версията, че това е било украинска терористична офанзива, в което няма никакъв смисъл, тъй като, в случай че Украйна можеше да смъкна самолета на Пригожин, щеше да го направи тогава, когато той атакуваше много ефикасно украинските войски ”, сподели още журналистът.

По думите на Христо Грозев президентът на Русия е  трябвало да ликвидира шефа на „ Вагнер ”,  тъй като ръководи страната както се ръководи наркомафия. „ Ако си главатар на мафията, само че позволиш някой да хвърли ръкавица към твоята власт, без да го унищожаваш по-късно, значи си никой ”, уточни той.

Журналистът чака по-добър опит за прелом от поддръжниците на Пригожин. Той изясни, че най-уважаваният военачалник в съветската войска Суровикин, който беше свален поради благосклонностите си към шефа на „ Вагнер ”,  може да подеме сходна самодейност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР